Hostel

Hostel Soline je novost v ponudbi cenovno dostopnih namestitev v Portorožu. Nahaja se na mirni lokaciji v bližini Teniškega centra Portorož in Marine Portorož, ob glavni cesti Portorož – Lucija in je le dobrih 500 metrov oddaljen od glavne portoroške promenade. Hostel Soline se nahaja le 5 km stran od bisera Mediterana obmorskega mesteca Pirana in edinstvenih Sečoveljskih Solin.

Sanitarni prostori in kopalnice (tuši), so za goste hostla v skupni uporabi. V hostlu so na voljo ločeni prostori za tuširanje za ženske in za moške ter ločeni WC-ji.

V pritličju, se nahaja bar Soline in zajtrkovalnica. V baru Hostla Soline vas bomo razvajali z odlično kavo in ostalimi osvežilnimi napitki. Za ohladitev v vročih poletnih dneh, je gostom na voljo velika senčna terasa (tudi za zajtrk gostov). Hostel Soline svojim gostom ponuja brezplačno internetno povezavo (WI-FI).

Poleg hostla imamo manjše parkirišče, na katerem je prostora le za 8 avtomobilov. Parkirišče je brezplačno in je na voljo do zapolnitve mest. Rezervacij zanj ne sprejemamo. V kolikor bo parkirišče polno, je na ulici javno parkirišče z doplačilom 1,20€/uro ali 12€/dan.

Odlična lokacija Hostla Soline nudi dobro izhodišče za razne izlete v bližnjo in širšo okolico istrskega zaledja. Iz Portoroža sta le nekaj kilometrov oddaljena Izola in Koper, Trst (IT), Umag (HR), Poreč (HR) in Rovinj (HR). Kolesarski in pohodniški izleti so možni tudi po istrskih vasicah (Korte, Padna, Sv. Peter, Marezige in Dragonja) ter po hrvaški Istri, kjer lahko obiščete Grožnjan, Motovun in Buje. Za dodatne informacije (kolesarski izleti, pohodništvo, kopanje na portoroških plažah, zabavo v lokalih ob portoroški promenadi, rekreacijo in šport) lahko povprašate na recepciji hostla.

 

MSNO